Arca

Arca logo 2013

 

 

Wie aan printen denkt, denkt aan Arca. Nergens in Nederland kunt u zoveel materiaal vinden om op te printen als in Moerdijk. Of u nu zoekt naar een Mat of Parelmoer Fotopapier, FineArt Media of Canvas er is altijd wel een materiaal waar uw beelden het best tot zijn recht komt.

In een tijd van efficiency is Arca uw partner, 6000 artikelen van alle grote fabrikanten, uit voorraad leverbaar. Inkt, papier, spielatten etc. alles voor elke printer ook voor uw kantoormachine. Voor 5 uur besteld gegarandeerd de zelfde dag verstuurd.

Van papier tot print, het hebben van een oven maakt men nog geen bakker en dat begrijpen wij bij Arca maar al te goed, daarom besteden wij veel tijd en geld aan het uitzoeken van de juiste receptuur voor uw printwerk. Epson Pro-printers, ICC-kleurprofielen voor een optimale workflow en kennis van alle produkten die wij bij Arca verkopen zorgen ervoor dat u het wiel niet 2 keer hoeft uit te vinden.

Onze technische mensen helpen u bij alle voorkomende problemen en lossen dat graag met u op. Doormiddel van Team-viewer kunnen we zelfs uw computer overnemen en zoeken wij naar de oplossing. Mac of PC geen probleem wij hebben kennis en ervaring met beide platformen.

Arca Printers & Supplies, net iets meer dan een leverancier!