Bootsma Technologies BV

bootsma logo

Website: klik hier

Bootsma Technologies b.v. is gestart als een bedrijf dat zelfklevende platen leverde aan fotolaboratoria en is door de jaren heen een ware “plakspecialist” geworden. We hebben ons leren specialiseren in het lamineren en plakken van foto’s, denk aan trouwfoto’s, natuurfoto’s, vakantiefoto’s, maar ook kunstwerken, bouwtekeningen, ontwerpen en plattegronden in klein en groot formaat.
Wij plakken op diverse materialen en beschermen de foto’s ook met diverse materialen.

Een veel voorkomende handeling is het plakken achter acryl. Dit is één van de moeilijkste methodes van plakken die we goed beheersen. Acryl wordt in de volksmond ook wel perspex of plexiglas genoemd. Naast de heldere versie hebben we ook anti reflex acryl en mat acryl.

Het opplakken kan op verschillende materialen, denk aan: aluminium, dibond, polystyreen, kapamount, bruin mdf, wit of zwart gatorfoam, kapamount, forex, geanodiseerd aluminium en natuurlijk ook op karton.

Bootsma werkt samen met de Dutch School of Photography door de service aan de Printservice te koppelen.
Dit betekend dat je als fotograaf het bestand door de printservice kunt laten drukken, die dan op route meegaat naar Bootsma, en vervolgens direct bij u kan worden geleverd.
Vraag deze service na bij de DSoP