Hannie van Breda, amateurfotograaf

portret

CV

Mijn naam is Hannie van Breda-Arts.  In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in de hectische wereld van transport en ben dan vooral bezig met regelgeving en procedures. Juist omdat ik in mijn werk binnen de lijntjes moet kleuren, vind ik het fijn om als tegenhanger in mijn vrije tijd graag creatief bezig te zijn.

Ik ben begonnen met fotograferen na de geboorte van onze dochter. Eerst met een eenvoudig ready to shoot fototoestel, en later met een digitale spiegelreflex. De combinatie van creativiteit met techniek spreekt mij erg aan. In eerste instantie ging het me vooral om het vastleggen van momenten en emoties. Nog altijd kijk ik graag foto’s terug, want door de beelden blijven ook de herinneringen levend.

Door de jaren heen zijn mijn foto’s steeds eenvoudiger en minimalistischer geworden. Ik houd van eenvoudige, krachtige en lichte foto’s waarbij alle aandacht gericht is op het onderwerp of de sfeer. De compositie van een foto is daarin erg belangrijk. Juist de uitsnede van het beeld kan ervoor zorgen dat de aandacht precies naar het onderwerp gaat.

Link naar Hannie’s instagram: klik hier

Portfolio van Hannie: